divendres, 22 de febrer de 2013

Making of....carnestoltes Pingus

El Carnaval ha estat per als pingüins la festa que hem treballat amb més il·lusió, intriga i emoció; és per això que hem decidit compartir amb vosaltres algunes de les activitats que hem realitzat per treballar-ho a la classe durant la setmana anterior a la super festa!

El primer dia que la Zaida ens va explicar en que consistia el Carnaval ens va portar unes caretes molt divertides, els pingus no ens ho vam pensar dos cops i vam decidir posar-nos-les i fer un volt per l'escola per fer un susto molt divertit a cadascuna de les clases. Oi que amb les caretes no sabeu quí som?

Una altra activitat amb la que vam gaudir moltíssim va ser pintant-nos les cares amb maquillatge especial. Ens vam convertir en gats, lleons, princeses... i ens veïem més que guapos!

Entre totes les activitats vam decidir ampliar el nostre racó de les disfresses  per poder vestir-nos amb diferents vestits i robes treballant l'autonomia i ajudant-nos els uns als altres. Mireu com ho fem la Natalia i el Marco!

A plàstica l'activitat va consistir en experimentar amb el confeti que semblava màgia de "Fada Purpurina". Vam fer uns collages xulíssims amb pintura i aquest material nou per nosaltres. Som uns artistes!

Per fi va arribar el dilluns de la setmana de Carnaval, ens vam reunir totes les classes a la sala i en Carnestoltes va trucar a la porta del Rosetó (tots ho vam escoltar). La Gemma va agafar una capsa on hi havia una carta que ens explicava tot el que fariem durant aquella setmana.Tot el que va passar durant els dies següents ho teniu explicat i fotografiat també al blog pero us podem ben assegurar que van ser uns dies màgics plens de festes, danses i somriures.